Срещата на Детелин с COVID-19 в ада:Там беше страшно.Ето разказа му(СНИМКИ)

1251

Спекулациите със заразата COVID-19 са много. Както в България, така и по света. В обществото има различни мнения. За някои това е една измислица, но други доказват, че са боледували. Ето какво споделя един млад мъж за преживяното. Публикуваме текста без редакторска намеса.

 

„Здравейте,
Пиша това,за да предпазя всички вас,които не вярвате,че COVID19 е истина,вярвате че е лъжа,конспирация или манипулация…. COVID19 е АД,който не бих пожелал на никого! АД,който ме доведе до ръба и повярвайте ми, там беше страшно.

Забравяш за всичко,освен да дишаш,забравяш за материалното и нещото за което се молиш най-много е когато се събудиш от упойката на парацемолите и аналгетиците, е да нямаш температура,защото всичко което си приел днес е само три глъдки вода, парацртамол,аналгин и антибиотици…

Ставаш зависим от мисълта,кислородната маска да бъде на сантиметри от теб,защото сам не е възможно да дишаш!Лежиш с дни и нещото,което може да бъде причина да станеш и то с последни сили е тоалентната.
АД в който никога не искам да се връщам повече…

Да виждаш семейството си през Viber,което е карантинирано и страшно притеснено,което те вижда в каква безпомощност си, е нещото от което боли най-много и което ме срина тотално. Имаше момент в който бях на прага на силите си,не се хранех,вода не пиех дишах на пресекулки и мислех,че всичко свършва…но уви…успях!

БЛАГОДАРЯ на всички,които бяха до мен в този най-тежък период от живота ми, на моето семейство,близки,приятели,които денонощно бяха на телефона и се притесняваха страшно много за мен.
Благодаря ви!!

Искрено съм благодарен на всички лекари,медицински сестри и санитари в Инфекциозна болница гр.Пловдив,които направиха и невъзможното да запазят животът ми! Повярвайте ми,тези хора работят при нечовешки условия,всеки ден опаковани в скафандри.те също имат деца и семейства и се прибират всеки ден… Рискът е огромен…

Днес вече съм малко по-добре с 15 кг надолу,бях изписан от болницата. Вече съм вкъщи под 14 дневна карантина! Ще се възстановявам поне 6 месеца,до пълно излекуване от пневмонията…но съм жив! Пазете се и вярвайте,COVID19 е истински АД в който,не искате да влизате! Бъдете здрави!

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама