Проф.Мутафчийски е удостоен с високо звание

1338

Станалият известен с публичните си изяви генерал майор професор д-р Венцислав Мутафчийски беше удостоен със званието „Доктор Хонорис кауза“ на ВВМУ „Никола Вапцаров“. 

Генералът каза, че се чувства горд от оказаната му чест. В момента ВВМУ е едно от най-иновативните училища в света, най-престижно в България.

Венцислав Мутафчийски: „Изключително признателен съм, горд, че преди няколко години намерихме общ език с ВВМУ и с Медицинския университет-Варна да направим проект, който ще остави дълбока следа във военната медицина. Вече 4-и курс имаме едни изключително мотивирани млади хора, които се захванаха с нелеката задача да учат 2 специалности на веднъж и да запълнят редовете на военните офицери. Преживяхме над 20 години демилитаризация. Сега е време да видим достойни офицери.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама