Кралицата се радва на внуци през стъклена преграда

245

Коронавирусът промени живота на всички. Дори кралското семейство на Англия, което има изградени традиции, се научи да живее, съобразявайки се с новите условия.

Събиране със семейството след дълга пауза заради коронавируса зарадва кралица Елизабет II, но въпреки желанието й да целуне внуците си, успя да ги види само при спазване на социална дистанция.

94-годишната кралица не можела да се нарадва на тримата си внука – 7-годишния принц Джордж, петгодишната принцеса Шарлот, и принц Луи, на две годинки. Според източнrци на вестник „Сън“ срещата се състояла в градината на Бъкингамският дворец, но през специално стъкло, предаде „Канал 3“.

За да ободрят кралицата, принц Уилям, съпругата му Кейт и трите им деца пристигнали за няколко дни в двореца, но едва в края на посещението им успели да се видят с нея.

Междувременно принц Уилям съобщи, че карантината, наложена в страната и света заради пандемията от коронавирус, е създала възможност за „преоценка на нещата“.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама