Паркинг се появи върху буна на плажа на родното море

127

Проверките по морето през летните месеци пердизвикват негативни емоции, както в концесионерите, така и в бизнеса. Но спазването на правилата е важно за всички. 

По разпореждане на вицепремиера и министър на туризма Марияна Николова бе извършена проверка на плаж „Академика“ в Равда, предаде DarikNews.

Екип на Министерството на туризма инспектира концесионера, след като в общественото пространство се появиха сигнали за незаконни паркинги и паркиране върху морския плаж, съобщават от пресцентъра на ведомството.

Длъжностните лица установиха, че на буната е разположен паркинг, което е в нарушение на законовите и договорни разпоредби. На концесионера ще бъдат наложени санкции и ще бъдат сезирани компетентните институции – Община Несебър и Регионалната дирекция за национален строителен контрол (РДНСК) за премахване на незаконните обекти.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама