Любопитно

Рак: Бъдете внимателни в общуването с близкия човек

Овен

Днес ще изпитвате потребност близките хора да ви разбират и да ви подкрепят, но все пак внимавайте – при някои от вас тази нужда може да стане толкова силна, че да се обидите, ако другият човек не реагира както очаквате или не ви даде желаното. Не прекалявайте с изискванията, защото е възможно да се разочаровате.

Телец

Днес се грижете малко повече за себе си и за душевния си комфорт, особено ако в работата сте подложени на голям стрес. Намерете начин да разпуснете – за предпочитане е да се отдавате на по-спокойни занимания. Има известен риск да потърсите утеха в алкохола, в храната или в пазаруването.

Близнаци

Днешният ден е много подходящ за творчески занимания, а също и да разпуснете в приятна компания, например да отидете на танци или на кино. Ако обаче се заемете с нещо, което изисква да се съсредоточите и да мислите практично, едва ли ще свършите кой знае какво, тъй като ще сте разсеяни.

Рак

Днес бъдете особено внимателни при общуването с партньора/партньорката си, с родители и висшестоящи – има голяма вероятност в тези взаимоотношения положението да стане напрегнато. Близките ви хора ще трябва да се примирят, че сте изнервени и може да реагирате крайно, когато се случват дори на пръв поглед незначителни събития.

Лъв

Днес от вас ще се изисква да сте активни, вместо просто да стоите и да чакате нещата да се случат от само себе си. Дали това означава да водите труден разговор, да се впуснете в непозната територия или нещо друго, при всички случаи ще трябва да преодолеете притесненията си и да реагирате по някакъв начин.

Дева

Днес не приемайте за истина всичко, което се върти в главата ви – има вероятност да тълкувате информацията неправилно. Бъдете внимателни на кого давате пари, тъй като щедростта може да ви струва скъпо.

Везни

Дори най-деликатните сред вас днес ще проявявате склонност да казвате в прав текст това, което мислите. Вашата откровеност може и да не се хареса на някого, но пък да си мълчите сигурно също не е вариант. Възможно е да стигнете до интересни прозрения за любовния си живот.

Скорпион

Може да се окаже, че ако днес следвате порива си да свършите някои неща вкъщи, то е за сметка на здравето и на почивката ви. Отделете си повече време за сън и за възстановяване, защото може да сте прекарали неспокойна нощ. Вечерта яжте по-лека храна, за да не ви е тежко.

Стрелец

Днес може да сте завладени от голяма тревога, да ви е тъжно или да изпитвате потребност от усамотение. Не задълбавайте в проблемите излишно обаче, защото съществува вероятност да преувеличавате. Преди да започнете да се безпокоите за нещо, проучете фактите.

Козирог

Денят е чудесен за почивка и за релаксиращи занимания. Не си правете кой знае какви планове, тъй като може да останете разочаровани – събитията няма да са във ваш контрол. Възможно е ваш близък човек да има нужда от помощ или от съвет.

Водолей

Днес близките ви хора ще са благодарни, ако ги подкрепяте и разбирате. Искате ли да ви приемат каквито сте, правете така и вие – не се опитвайте да променяте околните. Денят може и да не се развие според очакванията ви, но това не бива да ви притеснява.

Риби

Колкото по-разумно действате днес, що се отнася до разрешаването на материални въпроси, колкото по-добре сте планирали приходите и разходите си – толкова по-спокойни ще се чувствате. Не давайте пари, ако не сте сигурни, че вие самите имате достатъчно и не сте убедени, че решението ви е правилно.

Източник: edna.bg

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Редакция Нова Вест

Скорошни постове

  • България

Какво да купите за подарък за Деня на Майката?

Празнуването на Деня на Майката може да се проведе по много различни начини, но е…

преди 1 месец
  • Спонсорирани

Мъжките суичъри в дамските тоалети – вижте защо са толкова популярни

Суитшъртите са толкова удобни и универсални дрехи, че може би ще искате да имате няколко…

преди 1 месец
  • Спонсорирани

Пазарувай от вкъщи бързо и удобно

Развитието на дигиталния свят бележи промени в редица аспекти от живота на хората и предоставя…

преди 2 месеца
  • Спонсорирани

Маркучи за въздух: Какво трябва да знаем и как да изберем?

Маркучите за въздух са важен компонент, който има множество индустриални и домашни приложения. Те са…

преди 3 месеца
  • Спонсорирани

Обувки за детската градина: Осигурете комфорт и безопасност за вашето дете

Като родители ние винаги искаме най-доброто за нашите деца, особено когато става въпрос за тяхното…

преди 10 месеца
  • Спонсорирани

Защо да наемем компактна кола за краткосрочно пътуване

Наемането на автомобил за кратко пътуване предлага редица ползи, особено когато разполагаме с ограничено време,…

преди 10 месеца