Одобриха новия началник на НСО

104

На днешното заседание са одобрени и допълнителни разходи по бюджета на Националната служба за охрана за 2020 г. в размер на 500 000 лв,

Правителството е взело решение, с което дава съгласие полковник Емил Тонев да бъде назначен на длъжността началник на Националната служба за охрана със звание „бригаден генерал“.

На 29-ти юли, със свой указ, държавният глава Румен Радев освободи бригаден генерал Красимир Станчев от поста считано от 31 юли. С друг указ президентът определи зам.-началника на Националната служба за охрана – полковник Емил Тонев, да изпълнява правомощията на началник на службата.

На днешното заседание са одобрени и допълнителни разходи по бюджета на Националната служба за охрана за 2020 г. в размер на 500 000 лв. Средствата са необходими, за да може службата да осъществява своята дейност във външна среда в условията на пандемията от COVID-19, както и за допълнителни мерки срещу разпространението на заразата.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама