Вижте какво направи Светлана Гущерова със съпруга си (СНИМКИ)

299

Светлана Гущерова направи нещо немислимо със съпруга си Християн Гущеров, което дори и най-близките им приятели едва ли са очаквали да се случи някога

Плеймейтката, която роди момиченце на бизнесмена миналата година, го промени до неузнаваемост не само в емоционален аспект, но най-вече във физически. Той направо не прилича на себе си към днешна дата.

Снимка: Instagram

Християн Гущеров е толкова отслабнал, че дори приятелите му са впечатлени от резултатите. Виновна за новата му визия е плеймейтката, която му дава само здравословни храни, следи и за фитнес активността му.

Снимка: Instagram

Факт е, че докато беше женен за поп фолк дивата Мария, бизнесменът изглеждаше повече от отблъскващо – с огромен корем и провиснала от тежестта на килограмите кожа. Днес обаче, е като нов. И все така влюбен в жена си, напук на скорошните слухове, че двамата са пред развод.

Снимка: Instagram

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама