Златка Райкова с трогателна изповед в социалните мрежи (СНИМКА)

166

Плеймейтката трогна с изповед любимия си Благой Георгиев по повод втората им годишнина

Златка Райкова се обясни за пореден път в любов на Джизъса в социалните мрежи.

Имам чувство, че цял живот съм с теб Благой Георгиев. Това, което сме преживяли заедно за тези две години, хората не го преживяват цял живот. Никой не вярваше и не вярва в нас, но това дори повече ни е сплотявало. Нали знаеш, Аз и Ти с нашите прекрасни деца. Ти си моята ЛЮБОВ, моят най-добър приятел, нашият любящ татко Обичам те, любов!“, написа Райкова към снимка, на която държи огромен букет цветя, подарък от футболиста.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Имам чувство, че цял живот съм с теб @blagogeorgiev_official ❤️. Това, което сме преживели заедно за тези две години, хората не го преживяват цял живот❤️ Никой не вярваше и не вярва в нас, но това дори повече ни е сплотявало❤️ Нали знаеш, Аз и Ти с нашите прекрасни деца ❤️ Ти си моята ЛЮБОВ, моят най-добър приятел, нашият любящ татко ❤️❤️❤️Обичам те, любов❤️❤️❤️

Публикация, споделена от zlatkaraykova (@zlatka_raykova) на

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама