Плеймейтката Светлана проговори за развода с Гущеров

24169
blank
Снимка: Instagram

Светлана Гущерова опроверга информацията, че е в процес на развод със съпруга си Християн

Преди два дни в социалните мрежи пост от профила на плеймейтката в инстаграм съобщи от нейно име, че тя е разделена с Гущеров, когото обвини в липса на грижа към дъщеря им и злоупотреба с алкохол. Новината предизвика шок, защото до този момент за сериозни проблеми в семейството не бе ставало дума. Малко по-късно Светлана обясни, че е станала жертва на хакерска атака за втори път и се извини на почитателите си за обидите, написани от нейно име.

В публикацията в социалнит мрежи, Гущерова уточни:

„Не обичам да занимавам хората с личния си живот и семейството ми. От няколко дни в интернет пространството се върти снимка на мен и съпруга ми, под която пише ужасни неща, някои от които граничат с жестокост! Злобни и дребни души се „хранят“ от злото, нарушават личното пространство на хората, посягайки на профилите им в социалните мрежи и петнят личността им. Не съм първата, едва ли ще съм и последната, пострадала от недоброжелатели. Някои сайтове побързаха да направят „сензации“ от това. Без да сторят най-елементарното: да се обадят, да попитат….
Ще разочаровам хейтърите! Между мен и съпруга ми няма проблеми и се обичаме безкрайно! Обичам Християн Гущеров с цялото си сърце, както неведнъж съм го споделяла. Той е мъжът, с който създадох семейство и имаме най-прекрасната дъщеря на света! Това е човекът, който ме промени като личност и който ще обичам завинаги! Мил, добър и грижовен. Обичам те, любов моя! Благодаря ти за всичко, което правиш за нас!

Плеймейтката чака второ дете. Думите бяха придружени от обща снимка на Гущерови, очевидно стара, защото на нея коремът на бъдещата майка не личи. Факт е, че докато е в напреднала бременност красавицата едва ли би тръгнала да се развежда. Какъв е полът на бебето двамата все още не издават. Семейството бе на почивка на родното море в последните дни. Това очевидно ще е последната ваканция на Гущерови преди щастливото събитие.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Не обичам да занимавам хората с личния си живот и семейството ми. От няколко дни в интернет пространството се върти снимка на мен и съпруга ми, под която пише ужасни неща, някои от които граничат с жестокост! Злобни и дребни души се „хранят“ от злото, нарушават личното пространство на хората, посягайки на профилите им в социалните мрежи и петнят личността им. Не съм първата, едва ли ще съм и последната, пострадала от недоброжелатели. Някои сайтове побързаха да направят „сензации“ от това. Без да сторят най-елементарното: да се обадят, да попитат…. Ще разочаровам хейтърите! Между мен и съпруга ми няма проблеми и се обичаме безкрайно! Обичам @hristian_gushterov с цялото си сърце, както неведнъж съм го споделяла. Той е мъжът, с който създадох семейство и имаме най-прекрасната дъщеря на света! Това е човекът, който ме промени като личност и който ще обичам завинаги! Мил, добър и грижовен. Обичам те, любов моя! Благодаря ти за всичко, което правиш за нас!❤️❤️❤️

Публикация, споделена от @ svetlanagushterova на

 

По публикацията работи: Моника Цанкова 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама