След 8 месеца: Никол Кидман и майка й се прегърнаха за първи път (СНИМКА)

393

Пандемията от Covid-19 раздели много семейства – бебета от бабите и дядовците им, деца от родителите им, близки хора останаха близо един до друг, но без възможност да се разтъжат и прегърнат.

Актрисата Никол Кидман е сред звездите, които спазваха стриктно препоръките за социално дистанциране и това й струваше да бъде разделена с майка си за цели 8 месеца.

53-годишната холивудска звезда сподели милия момент, в който след дълго време двете се прегръщат.

„Чувствам се толкова добре, че мога да прегърна майка си! Минаха 8 месеца. Не успях да бъда на 80-ия й рожден ден, но съм тук сега. Обичам те, мамо!“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Feels so good to be able to hug my mum! It’s been 8 months. I missed her 80th birthday but I’m here now. Love you Mumma ❤️🇦🇺

Публикация, споделена от Nicole Kidman (@nicolekidman) на

80-годишната Джанел Кидман живее в Австралия, докато Никол и семейството й се бяха изолирали в дома им щата Тенеси в Щатите. В момента Кидман е в Астралия, за да продължи работа по филма „Nine Perfect Strangers“.

Преди да се видят отново с майката на Никол, актрисата, съпругът й Кийт Ърбан и двете им дъщери – 12-годишната Съндей й 9-годишната Фейт, са прекарали задължителната двуседмичната карантина в дома им в Южен Хайлендс, Австралия.

През юни Никол отпразнува своя 53-ти рожден ден. Съпругът й, музикантът Кийт Ърбан я поздрави в Инстаграм с думите:

„Какъв подарък са поднесли на света Джанел и Антъни Кидман на този ден!!! Честити рожден ден, момиче мое!“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

WHAT A GIFT JANELLE AND ANTONY KIDMAN BROUGHT INTO THE WORLD ON THIS DAY !!! Happy Birthday Babygirl ❤️ Xxx

Публикация, споделена от Keith Urban (@keithurban) на

По публикацията работи Снежина Раева

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама