Какво е „златна минута“ и как чрез нея се сбъдват желания?

1250

„Златната минута“ на ден е определен период от време, когато всяка дума, изречена от човек, може да се сбъдне

Много хора отделят огромно количество време и енергия, за да изпълнят мечтите си. Не всички знаят, че получаването на това, което искате, може да бъде много по-лесно, отколкото изглежда на пръв поглед – просто трябва да направите желание през „златното“ време на деня. В този определен момент се отварят нови възможности за човек, той може да получи всичко, което иска.

Каква е златната минута?

„Златната минута“ на ден е определен период от време, когато всяка дума, изречена от човек, може да се сбъдне. Например, човек иска да си купи кола или къща, той е нещастен в любовта и т.н.

Ако желае нещо да се е случило или да се е появило в живота му, или някой през този период, тогава е много вероятно неговият план да се сбъдне.
Работата е там, че в тези минути на деня се отваря директен канал за комуникация с Вселената. Тя ще чуе за какво мечтае човек и ще отиде да го посрещне. Заслужава да се отбележи, че не можете да отправяте желания, които могат да навредят на други хора. Дори и да се сбъднат, отрицателното отражение на това желание ще остави своя отпечатък върху съдбата на човека, пожелал за него. Най-добре ще бъде, ако човек пожелае нещо за себе си.

Осъществяването на желание в „златната минута“ за деня трябва да е правилно. Забранено е използването на частицата „не“. В противен случай човек ще отхвърли това, което иска от себе си, и няма да го привлече. Например, ако човек се стреми към богатство, тогава трябва да кажете „Искам да бъда богат и успешен“, но не така – „Не искам да живея в бедност“.

За да се сбъдне желанието, трябва да се настроите на положителното и искрено да вярвате, че планът ви ще се сбъдне. Настроението също трябва да е добро. Можете да опитате да си представите онези емоции и усещания, които човек ще почувства, когато желанието му се сбъдне. Тогава Вселената ще получи правилното послание на мислите и ще се опита да изпълни мечтата на човека възможно най-скоро.

Как да изчислим златната минута?

Можете да се свържете директно с вселената само в определена минута от деня, която можете да научите да изчислявате. Всеки месец в периода от 1 до 24 „златната минута“ се изчислява по следния начин: денят на месеца е часът, а числото на месеца е „златната минута“.

Например, ако човек иска да направи желание на 07.21, тогава това може да стане в 21:07. В периодите от 25-то до 31-то число на месеца изчисляването се извършва малко по-различно.

Ако човек иска да направи желание на 31 декември, тогава ще е възможно да го направи в 12:31. Тоест, редът на числата се променя. Човек има само 60 секунди на ден, за да изкаже желанието си. Не трябва да мислите твърде много наведнъж, по-добре е при едно желание, тогава със сигурност ще се сбъдне.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама