„Мис България 2013“ Нанси Карабойчева стана майка

blank
Снимка: Pixabay

Миската сподели радостната новина в социалните мрежи

„Мис България“ Нанси Карабойчева стана майка на момченце. Тя сподели щастливата новина в личния си профил в Instagram.

„Вече сме РОДИТЕЛИ!“, написа щастливата миска, а под снимката заваляха честитки от последователите ѝ.

Нанси изказва специални благодарности на д-р Антон Баев и неговия екип в болница „Св.София“.

„Хора, по-щастливи не можем да бъдем и не сме били! Очаквах този момент с нетърпение, но емоцията, която изпиташ при прегръщането на детето си за първи път, не може да се сравни с нищо! Думите не стигат да го опиша, но вярвам, че всички майки (а и бащи) знаят за какво точно говоря“, споделя развълнуваната майка.

Това е първото дете за Нанси Карабойчева и съпруга ѝ волейболният национал Добромир Димитров.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Вече сме РОДИТЕЛИ! 👩‍❤️‍👨👼🏻👨‍👩‍👦 Благодаря ти, @dobromir_dimitrov_dimitrov, че ме дари с това малко чудо. 🙏🏻👼🏻 • Хора, по-щастливи не можем да бъдем и не сме били! 🙏🏻💙 Очаквах този момент с нетърпение, но емоцията, която изпиташ при прегръщането на детето си за първи път, не може да се сравни с нищо! 👼🏻 Думите не стигат да го опиша, но вярвам, че всички майки (а и бащи) знаят за какво точно говоря. ❤️ • Безкрайни благодарности на д-р Антон Баев и неговия екип в ПСАГБАЛ “Св.София”! ❤️🙏🏻 • А снимките, които виждате, са правени броени дни преди да родя – с багажа за болницата и нещо изключително важно – кутията ни от тъканната банка за съхранение на стволови клетки, която избрахме – @futurehealth.bg! 💕 П.П. По тази тема ще си говорим още за в бъдеще, защото знам, че ще имате много въпроси, а и защото много хора в България просто все още не са информирани достатъчно добре.. 😉 • #parents #announcement #forfirsttime #firstborn #babyboy #firstbornson #birthday #couplegoals #babyannouncement #babygoals #family #familygoals #love #loveyou #birthgiver #birthannouncement #futurehealth #futurehealthbiobank #💙

Публикация, споделена от Nansi Karaboycheva-Dimitrova (@nansi_karaboycheva_dimitrova) на

 

По публикацията работи: Моника Цанкова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама