Любопитно

Телец: Днес ще се наложи едновременно да се занимавате с миналото, настоящето и бъдещето

Овен
През този ден ще се чувствате доста уморени, така че не е за препоръчване да си уреждате срещи. Очакванията на любимия Ви човек няма да се оправдаят. Само че, в интерес на истината, доводи от типа: „Боли ме главата”, няма да са Ви много от полза.

Телец

Днес ще се наложи едновременно да се занимавате с миналото, настоящето и бъдещето. Занятието ще бъде не от приятните както за Вас, така и за Вашия любим човек, към който и период да се отнася той. Това, как ще излезете от подобна ситуация, за сега на звездите не е ясно. Явно е, че всичко традиционно зависи само от Вас.

Близнаци

Това е ден, в който изключително важно ще стане благородството и достойното поведение по отношение на човека, изпитващ към Вас силни чувства. Не трябва да се възползвате от чуждите слабости или да постигате своето с ултиматум – използвайте мирните честни начини за достигане на своите цели. По начало Близнаците рядко успяват да избегнат конфликтите с близките хора. Възможни са спорове на битова основа. Денят е и извънредно неподходящ за започване на съвместни начинания, тъй като общите неща ще бъдат захвърлени незавършени.

Рак

Днес ще Ви бъде доста трудно „да се задържите на повърхността”, както и да разберете кое-какво. Единствената сламка, за която можете да се хванете, ще се окаже Вашият любим човек. Но не се увличайте – сламката едва ли е най- надеждната опора и защита.

Лъв

Харесвате себе си такива, каквито сте. Не, всъщност обичате себе си, а това е прекрасно! Но освен това много добре Ви е известно, че смисълът на съществуването е самоусъвършенстването и днес ще имате за цел да самоусъвършенствате физическата си форма. Направете корекция на своите упражнения, на порциона и на излишъка, и недостига на някои видове продукти в него. Хубаво би било, да потърсите нова информация за последните изследвания на връзката между духа и тялото. Денят е прекрасен за проява на делова активност или за кратки романтични, или бизнес- пътувания. Действайте!

Дева

Вие искрено не сте безразлични към рибите в морето, страшните пълзящи създания, големите мечки, гигантските китове и хората. Готови сте да се приспособите: да ходите с велосипед на работа, да употребявате по-малко електроенергия, ако това ще помогне да се съхранят всички реки, земята и океаните. Но защо не потърсите и някои други способи да помогнете?

Везни

Появява се възможност да укрепите своите позиции, да намерите нови съюзници и да станете по-важна и влиятелна персона. Наистина, заради това ще се наложи да покажете зъби, но това си заслужава. За целта просто трябва временно да скриете своето миролюбие от околните, но съвсем не е задължително да се разделяте завинаги с това свое похвално качество. Много е важно своевременно да проявите инициатива в личния си живот. Ще имате възможност да завоювате сърцето на човека, който от отдавна Ви е симпатичен. Не е изключено неочаквано любовно признание, покана за среща и (или) приятен подарък.

Скорпион

На това, как ще се развиват събитията днес, не малко, а даже много голямо влияние ще окажат отдавна отминали дни. Тъй като миналото, все пак, не може да промените, протичането на днешния ден в рамките на Вашите планове съвсем няма да е възможно.

Стрелец

Много ще бъде трудно днес на Вашия любим човек да Ви обясни, че всъщност много Ви обича и без Вас не си представя живота си. А и толкова ли са Ви нужни думите? Погледнете в очите му и всичко ще видите сами там, без каквато и да било чужда помощ или пояснения.

Козирог

Звездите през този ден ще бъдат безжалостни към стеснителните, готови да се изчервяват за щяло и нещяло хора. Ако поради своята младост или недоглеждане на родителите сте попаднали в тази категория, по-добре не общувайте много с хората. Дори и най-добрите Ви пориви ще бъдат жестоко осмени.

Водолей

Можете да бъдете спокойни – денят няма да Ви донесе неприятности, нито сериозни изпитания. Наистина, и на възможности няма да бъде богат, и всичко ще си остане по старому, но стабилността няма да Ви притеснява, а по-скоро ще Ви радва. Може да се заемете с нови проекти, но само в случай, че сигурни и проверени съюзници вече са Ви обещали подкрепа. Спешно се нуждаете от ярки впечатления и смяна на обстановката, както и от емоционално разтърсване, и затова за вечерта си планувайте някакво увлекателно и необичайно занимание. Не давайте на своята „половинка” повод за ревност, защото днес подобно преживявани би било пагубно за романтичните отношения.

Риби

Дошло е време да се спуснете от небето на земята. Престанете да зацикляте на миналото. То е приключило и нищо повече няма да се върне. Затова се опитайте да спазвате дистанция с някого или нещо, което Ви причинява неприятности. Доверете се на съдбата си. Кой знае къде ще Ви заведе? С каквото и да завърши това, все ще е по-добре, отколкото по цели дни просто да седите пред телевизора.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Редакция Нова Вест

Скорошни постове

  • Спонсорирани

Прогнози за интериорния дизайн през 2025 г.: какво да очакваме?

С всяка година интериорният дизайн се променя и развива, като носи нови тенденции и концепции…

преди 2 дни
  • Спонсорирани

Какви документи са необходими за данъчна оценка на имот?

Данъчната оценка на имот е процес, който се изисква при различни сделки или административни процедури,…

преди 2 дни
  • Спонсорирани

Пантофи за детска градина, които всяко дете ще хареса: най-добрите модели

Пантофите за детска градина са неразделна част от ежедневието на всяко дете. Те не само…

преди 1 месец
  • Любопитно

Съвсем малка е вероятността да бъде открит живот в Млечния път

Възможността да не сме единствените разумни същества във Вселената винаги е интригувала света. Какво ще…

преди 2 месеца
  • Любопитно

Как слънчевата радиация влияе на Земята?

Доколко животът на Земята се влияе от слънчевата радиация? Ново проучване доказа въздействието на електромагнитните…

преди 2 месеца
  • Свят

Ще се прекрати ли системата all inclusive в Турция?

Една от любимите дестинации на българи може би вече няма да е толкова привлекателна. Отново…

преди 2 месеца