Валери Симеонов: Търсим консенсус, трябва да се търси лице с доверие

92

Всичко е възможно по отношение на съдбата на правителството

Всичко е възможно по отношение на съдбата на правителството. Това се разбра от думите на лидера на НФСБ и съпредседател на Обединени Патриоти Валери Симеонов. Той не пожела да коментира оставките на тримата министри, поискани от премиера Бойко Борисов. Похвали обаче Владислав Горанов, който бил един от най-добрите министри след прехода.

„Търсим консенсус, трябва да се търси лице с доверие“, каза пред БНТ Симеонов.

Запитан дали той може да се съгласи да замени Борисов на премиерския пост, Симеонов каза, че трябва да е някой с подкрепа. Тук той спомена и избягалия в Дубай Васил Божков.

Валери Симеонов беше особено критичен към протестите, смятайки, че те са разнородни и не са основателни.

„Хората, които работят, имат свой бизнес, не ги виждам на тия протест. Виждам хора с политически амбиции, другата група са хора, които се управляват от Дубай, третата група са хората, които са недоволни от живота си, т.нар. лузъри. Четвъртата група е студентите, които са се върнали, защото университетите им са затворени. Правят си селфита“, коментира той.

По публикацията работи: Моника Цанкова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама