Без специална резервация, нямаш достъп до плажа по родното Черноморие

blank
Кадър: Нова

Решихме да посетим плажът до Дюни и след като паркирахме, ни спря едно учтиво момче, което ни каза, че не може, защото плажът е онлайн резервиран. Това заяви в ефира на Нова телевизия Стефан Баев. 

По думите му те не са разбрали защо не са допуснати до една държавна собственост.

По думите на Николай Янков, който е изпълнителен директор на хотелски комплекс,  е станало недоразумение. „Няма разлика между двата входа, ние насочваме туристите към другата част на плажа, защото там е организирано абсолютно всичко за тях, а тази част е за all inclusive. Направен е инструктаж на охранителите и на служителите на баровете, за да няма недоразумения“, обясни още той.

Баев заяви, че е останал с впечатлението, че туристите дошли само за плаж не са желани. „Плажовете са изключителна държавна собственост и всички би трябвало да имат достъп до тях, останах с впечатлението, че се прави едно разделение“, каза още той.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама