Фандъкова: Има слачаи на COVID-19 в детска градина

558

За нови случаи на коронавирус съобщи Йорданка Фандъкова-кмет на София. Регистрирани са положителни проби в столична детска градина. Става въпрос за квартал „Дружба“ в София.

Има случаи на коронавирус в 185-та детска градина в „Дружба“, съобщи кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, предаде DarikNews.

„Веднага започнаха тестовете на персонала и на децата, които ще продължат и в понеделник. За радост няма няма положителни проби от персонала. Директорката е уведомила родителите. Градината ще бъде затворена утре. Аз по-скоро наблюдавам тези структури, в които се предлагат услуги на десетки, стотици, в някои от тях и хиляди граждани. Това е моята грижа Вярвам и се надявам, че политиците и всички ние ще имаме тази отговорност да даваме положителния пример“, каза Фандъкова.

nbsp;

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама