Премиерът Борисов пристигна във Варна(ВИДЕО)

167

Премиерът Бойко Борисов продължава с обиколките из страната. Днес той е във Варна, а в джипа вози кмета на морския град Иван Портних

Борисов се поинтересува как приемат варненци новия булевард „Левски“ и дали са свикнали с него, на което Портних отговори утвърдително.

„Брюксел иска да види освен метрото и в други градове градска железница.
Предупреждавам те, съревновате се с Бургас, които искат да направят гарата до Сарафово“, предупреди го премиерът.

„За съжаление новите булеварди предизвикват високи скорости“, отчете варненският кмет, след като спряха с джипа до пътен полицай, който следеше за нарушители с новите камери на КАТ.

„Имате ли проблеми с местата в детските градини и ясли?“, попита премиерът. „Строим нови общински постройки, нямаме проблем с местата, работим системно“, отвърна му той.

След това Бойко Борисов посети новооткрита детска градина „Карамфилче“, за да се убеди лично в думите на варненския градоначалник. „Много хубава градинка? Колко деца имате? Браво, браво, браво!”, възхити се Борисов.

Оттам той зави към ремонтираната Окръжна болница „Света Анна”, където се срещна с персонала на лечебното заведение. Беше посрещнат с аплодисменти. Борисов с интерес разгледа напълно ремонтирания операционен блок на болницата.

 

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама