Борисов обяви: На 15 юни падат всички забрани (ВИДЕО)

322

Всички други отпадат, припомни премиерът

„На 15 юни трябва да падне всичко, остават само социалните мерки”. Това каза премиерът Борисов по време на Министерския съвет.

Борисов заяви, че има недомислие в заповедта за предпазните маски. „Ако донесем по една чиния с ядене, може да сте без маски, ако е ресторант, може да сте без маски, а сега трябва да сте с маски”, коментира премиерът. „Всеки ден създаваме проблем на хората с нещо недомислено. На 15 юни изтича извънредното санитарно положение. На 15 юни трябва да падне всичко, само да останат социалните мерки”, каза Борисов

Борисов обяви още, че се отпускат средства в размер на 600 000 лева за ремонта на Рилския манастир, както и 1,3 милиона за пречиствателната станция на Светата обител.

Освен това по пътя за Рилския манастир имало опасно свлачище. Още днес регионалният министър Петя Аврамова ще се запознае със ситуацията. Борисов настоява още от следващата седмица да се вземат мерки.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама