Спират топлата вода за два месеца в няколко квартала в София

247

Предстои спиране на топлата вода за няколко квартали в София. Времето, за което няма да има подаване на топла вода към  сградите ще бъде от 15 юни до 15 август. Това съобщават от „Топлофикация София.“

Поради извършване на реконструкции се налага цялостно спиране на топлоподаването в кв. „Студентски град”, кв. „Витоша”, кв. „Малинова долина” и кв „Дървеница” за периода от 15.06.2020 г. до 15.08.2020 г, съобщиха от „Топлофикация София“.

Без подаване на топла вода в кв. „Дървеница“ ще бъдат „УСБАЛ по Онкология” ЕАД и всички стопански абонати.

Без топла вода в кв. „Судентски град“ ще бъдат всички общежития от бл. № 1 до бл. № 61, всички сгради на университети, както и всички стопански и жилищни сгради в квартала. В кв. „Витоша“ ще бъдат без топла вода спортен комплекс, тенис база, общежития, музей, както и много от улиците.

Без подаване на топла вода в кв. „Малинова долина“ ще бъдат няколко блока, както и резиденциите на Афганистан, Кувейт, Иран, Индонезия, Китай, Сирия, Алжир, Мароко, Венецуела, Белгия, Испания и Аржентина.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама