Борис Джонсън може да ослепее заради Covid-19

907

Британският премиер Борис Джонсън призна, че зрението му се е влошило, след като прекара болестта Ковид-19, причинявана от новия коронавирус, предаде ТАСС

„Налага ми се да нося очила за първи път от много години. Мисля, че е много правдоподобно, че (влошаването на моето) зрение може да бъде проблем, свързан с коронавируса“, каза Джонсън

Миналия месец британският премиер прекара една седмица в болница с коронавирусна инфекция, включително няколко дни в интензивно отделение.
Джонсън направи това признание на брифинг в отговор на журналистически въпрос дали смята за логично обяснението, дадено на пресконференция вчера от Доминик Къмингс. Най-близкият съветник на британския премиер, който също прекара коронавирусна инфекция, бе уличен от медии, че е нарушил карантината и отишъл на повече от 400 километра от Лондон, за да се самоизолира заедно със своята съпруга и сина им във фермата на баща си в графство Дърам, Северна Англия.

По публикацията арботи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама