Катастрофа изпрати баба и 8-годишно внуче в болница

228

Дете на осем години и баба му са пострадали при пътен инцидент на международния път Е-80. Катастрофата е станала днес, на 24 май около 13 часа в района на ханче „Клокотница“ край Хасково.

На място пристигнаха екипи на Спешна помощ и пожарната. Катастрофата е между Форд и Опел. Водачката първия автомобил обяснява, че автомобил OPEL се е движел пред нея и изведнъж направил обратен завой на главния път. По нейните думи това било причината да катастрофира в колата пред нея, предаде novini.bg.

Бабата и 8-годишно дете и баба му са откарани в хасковската болница. Детето е с болки в корема, а възрастната жена с фрактура. Зад волана на германската кола е бил младеж. Той разказа, че опитът му като шофьор е година и половина и не успял да обясни, защо е решил да прави обратен завой на главен път, без да се огледа.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама