Изгониха абитуриентите от пл. „Александър Невски“ в София

blank
Снимка: Presstv.bg

Тази година 24 май и абитуриентските тържества ще бъдат различни. Днес от пл. „Александър Невски“, в София група абитуриенти бяха изгонени от полицията. Те се преместиха пред НИМ, от където също ги изгониха. 

Колоните от автомобили с младежите преминаха шумно през центъра на София. Полицията обаче ги изгони от площада с мотива, че се провежда протест пред Министерския съвет, предаде btv.

Младите хора решиха да се преместят пред Националния исторически музей (НИМ) в кв. „Бояна“.Колоните от автомобили преминаха шумно през центъра на София и бул. „България“.Полицията изгони абитуриентите и от кв. „Бояна“ и те се отправиха към Панчарево.

Заради пандемията от коранвирус тази година баловете са забранени, разрешено беше само изпращане на дванайсетокласниците в дворовете на училищата при спазване на дистанция.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама