Гратисчия с COVID-19 наплю шофьор на такси. Той почина

blank

След като скоро стана ясно, че продавачка на билети е починала в Англия, след като е била наплюта от случаен минувач, заразен с коронавирус, таксиметров шофьор от Лондон е изпаднал в подобна ситуация.

Той е починал в болница, след като е бил заплют от заразен с коронавирус пътник, който отказа да му плати за превозването, съобщи The Mirror, цитирана от Канал 3.

На 22 март 61-годишният Тревър Бел возил пътник в лондонския район Стратфорд. Мъжът отказа му плати 9 паунда и го заплюл в лицето с думите: „Аз имам коронавирус, сега и ти го имаш”.

Впоследствие състоянието на Бел се влошило, у него се появили симптоми на инфекцията. След няколко дни той постъпил в болница и там три седмици се борил за живота си. На 18 април той починал. Приятелят му Деймиън Бригс разказа, че наскоро Бел станал дядо. „Той беше весел човек, който винаги намираше начин да накара хората да се усмихнат и да забравят за проблемите си”, каза той.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама