Кралски потомък загина с мотор и остави 4 деца сираци

350
55-годишният германски принц Ото фон Хесе загина в катастрофа с мотоциклет след удар в предпазната мантинела на германската магистрала А96, пише списание „Пийпъл“, цитиран от Канал 3
Милионерът и предприемач, който има няколко ресторанта на Макдоналдс, произхождаше от голяма благородна фамилия в Германия.
Той е пряк наследник на краля на Прусия Фридрих Вилхелм III, както и на краля на Нидерландия и Велик херцог на Люксембург Вилем I Фредерик.
Принцът беше популярен в Германия, като една от последните му публични изяви беше да раздава храна на нуждаещите се в Мюнхен, заедно с известния готвач Алфонс Шубек.
Според полицията, Ото фон Хесе е катастрофирал край град Линдау, докато е управлявал мотоциклет Ducati Multistrada – бърз и скъп модел, с мощност 150 конски сили. Принцът има четири деца, на възраст от 11 до 21 години.
По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама