Роботи ще ви наливат бирата ако отскочите до Испания

blank
Снимка: Pixabay
Новите технологии бяха включени активно в борбата на испанските власти срещу пандемията от коронавирус
В Севиля роботизирана количка за бира стана сензация след въвеждането на първата фаза от облекчаването на ограниченията в Испания. Тя включва отваряне на баровете и кафенетата, които могат да работят при намален капацитет и спазване на строги хигиенни мерки, информират от Канал 3.
Оказва се, че това е идеален вариант за роботизирания персонал, пише „Гардиън”. Собственикът на заведението споделя, че е закупил бирената количка още преди началото на пандемията с идеята, че подобна роботизирана ръка ще увеличи продажбите.
Сега роботът е идеалното решение в ситуацията, при която хората трябва да спазват дистанция. Засега барът с роботизираната количка не носи печалба, защото на терасата може да седят до 12 клиенти едновременно.
Собственикът е доволен, че единственият начин да привлекат повече клиенти, е да се направи нещо различно, каквато е роботизираната атракция.

По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама