Каква изненада готвят в Банско, за медиците от първа линия(ВИДЕО)

180

Едно младо семейство от родния ни ски-курорт Банско, готви голяма изненада за медиците от първа линия. След разхлабване на мерките, семейство е готово да предложи безплатна почивка на медици от първа линия. 

Собственици на къща за гости в Банско с мил жест към работещите на първа линия в борбата с COVID-19. Семейството предлага безплатна петдневна почивка на медици от болниците с най-много заразени, веднага, след като ситуацията го позволи, предаде NOVA.

„Това, което виждахме, тази гледка, тези хора, опаковани, от горе до долу с маски, с ръкавици, с костюми. Даваме си сметка на какво са подложени те”, обясни Нели Икономова.

„Искаме да видим усмивки, грейнали лица, отпочинали. Да дойдат тук и да се насладят няколко дни на красивата ни планина”, каза Димитър Икономов.

След дългата изолация, мечтата на семейство Икономови е скоро нормалността във всекидневието им да се завърне, а къщата им за гости в Банско отново да се оживи. Надяват се първите им гости да бъдат най-отрудените – медиците и санитарите от първа линия. Ще ги посрещнат като герои и без да очакват нещо в замяна.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама