Коронавирусът вдъхнови Бони (ВИДЕО)

164

Бони изненада меломаните с ново и неочаквано превъплъщение и ново видео.

Тя пусна своя снимка, на която е облечена като генерал, загатвайки, че те са от снимките на видеото за новата ѝ песен „Вирус и секс“. Появи се и линк към парчето с очаквана премиера в четвъртък от 18 часа.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

И така…. Време е за масово тестване…😊 Да видим кой ще даде положителна проба на чувство за хумор, добро настроение и умение да се забавлява! Готови ли стеее…онлайн премиера-четвъртък в 18.00ч!👩‍✈️🙈🎶🔜😋 https://youtu.be/VRRHzVLrtbs . . Subscribe:YouTube-Boni (Official) #bonistar #boniofficial #Boni #Bonisingerbg #newsongvideo #onlinepremiere #comingsong #share #VirusISex #ВирусИСекс #vremee #love #mypeople #bonifans #stayhome #вкъщиостани #времее

Публикация, споделена от BONI (@boni_official_star) на

„В живота е така: жените забраняваме, веднъж разрешаваме. Сложни сме за разбиране, но за нас е достатъчно да обичаме и да знаем, че сме обичани“, реди певицата, явно вдъхновена от коронавируса“.

По публикацията работи: Ралица Петкова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама