Пътешества ви се: 6 виртуални разходки, които можете да направите веднага

235

Благодарение на самоизолацията душите на пътешествениците са затворени между четири стени. Алтернативата е една – виртуално пътешестване

Ето шест възможности за разходка из някои от жадуваните световни дестинации:

Дигитално приключение до Мачу Пикчу, Перу

Това изживяване е възможно благодарение на Google Arts & Culture и ви позволява да се разходите свободно из това световно чудо. Разгледайте невероятните зелени планини и се разходете сред древните руини, докато си седите удобно на дивана. Разгледайте тук.

Посещение в зоопарка в Сан Диего

Ще бъде ли потушено желанието ви за пътешествия от сладки животни като пингвини, панди и полярни мечки? Сега може да ги видите на живо от зоопарка в Сан Диего! Този известен зоопарк показва някои от най-популярните си експонати онлайн, за да можете да им се насладите. Отидете на уебсайта им и вижте какво правят жирафите, пеперудите и тигрите в реално време. Разгледайте тук.

Релаксираща екскурзия до Мъртъл Бийч, Южна Каролина

Мечтаете ли си отчаяно да плувате в басейн или в солени води в момента? Ако е така, тези курорти в Мъртъл Бийч ще ви помогнат. Те ще ви пренесат на плажовете си и близо до живописните кейове – почти можете да усетите пясъка между пръстите си! Разгледайте тук.

Разходка сред природата в национален парк Йосемити

Направете си разходка сред невероятната природа на националния парк, за да се полюбувате на водопада Йосемити в реално време. Изживяването ще ви припомни усещането, че сте на къмпинг и може да ви мотивира да направите тренировка у дома или да се разходите за малко из квартала си. Разгледайте тук.

Виртуална екскурзия до Тадж Махал

Тадж Махал е също толкова спиращ дъха, колкото си представяте, дори когато го изживявате през компютърен екран. Отделете си един следобед и разгледайте чудната сграда. Приближете карината към някои детайли в архитектурата и ще осъзнаете, че никога не бихте могли да се доближите толкова много до купола, ако го посетите на живо. Разгледайте тук.

Вълнуващ следобед в Сидни, Австралия

Сидни изглежда особено зашеметяващ град през обектива на камерата. Разгледайте гледките лично, като се включите към камерата на живо, която ви осигурява цялостен поглед на водата, Операта и моста Сидни Харбър. Ако наистина си мечтаете да посетите Сидни, тази виртуална ваканция е чудесно начало – може дори да си набележите места, където някой ден ще се снимате, когато отидете заедно с приятелите си. Разгледайте тук.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама