На изумително място тийнейджър татуира името на приятелката си, за да не го напусне

Снимка: Pixabay

18-годишен тийнейджър от Мексико е изпълнил желанието на приятелката си, която го е заплашила, че ще го зареже, ако той не засвидетелства любовта си към нея по един доста сюрреалистичен начин. За да не изгуби момичето, в което е лудо влюбен, младежът се е съгласил на условието ѝ, което било да си татуира надписа “Собственост на Карен“ на пениса си.

,,Истината е, че той има наистина голям член, а в Мексико, както знаем, има доста яки мацки. Заявих му, че ако ме обича, ще си татуира на пениса послание, че той принадлежи само на мен, а аз от своя страна няма да го зарежа и да тръгна с Кевин“, обясни приятелката му, цитирана от novini.bg.

,,Тя е любовта ми и всичко, което е мое, е и нейно. Отидох при първия татуист, когато тя ми каза какво изисква, тя е моята господарка. Бих си татуирал и името ѝ на челото ми, за да покажа любовта ми към нея“, коментира и 18-годишният младеж пред местните медии.

По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама