Дисни пускат дългоочакваните играчки „Бебе Йода“ (ВИДЕО)

Снимка: Фейсбук

Играчки Бебе Йода от телевизионния сериал на „Дисни“ – „Мандалориецът“, който се превърна в истински хит в интернет скоро ще зарадват най-малките. Те ще са по рафтовете на магазините през март, съобщиха от компанията.

Бебе Йода – мъничкият зелен персонаж от вдъхновения от вселената на „Междузвездни войни“ нов сериал на „Дисни“, бързо стана много популярен. Компанията заложи именно на него за лансирането на стрийминг платформата си „Дисни плюс“.

Появата на вдъхновени от сериала продукти на пазара бе забавена, макар че подобни тениски, чаши и чанти се появиха в онлайн магазина на „Дисни“.

Там се приемаха и предварителни поръчки за играчки с лика на създанието с големи черни очи. Очаква се клиентите да ги получат съвсем скоро.
Продуцентите решиха да запазят в пълна тайна сюжета и задържаха поръчките на фигурки, костюми и настолни игри с лика на Бебе Йода, информират БТВ.

След като зрителите го видяха за първи път той разнежи милиони зрители: а феновете веднага настояха за играчки и стоки още с дебютния епизод.
Очаква се вторият сезон на „Мандалориецът“ да излезе през октомври.


Видео: Youtube

По публикацията работи: Ивайла Андонова

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама