25-годишен подпали дома на майка си след скандал и избяга

82

Полицията издирва 25-годишен бургалзия, запалил апартамента на майка си след скандал и избягал.

Инцидентът е станал около 03.52 ч. на 3 февруари. В Четвърто Районно управление – Бургас e получeно съобщение за пожар, възникнал в апартамент, разположен на седмия етаж във вх. 3 на бл. 32 в ж.к. „Меден Рудник“, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и петима огнеборци. Установена е, 58-годишната собственичка на апартамента, която заявила, че жилището е запалено от 25-годишния ѝ син след скандал по между им. Бургазлията подпалил мебелите в хола, като оттам пожара се прехвърлил и към другите стаи.

От инцидента хола изгорял напълно, а са опушени останалите стаи и коридора на апартамента. След палежа 25-годишният бургазлия напуснал жилището и е обявен за издирване. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама