Кобрата покори Зъбчето, докато се готви за Джошуа (ВИДЕО)

blank
Снимка: Facebook"/Kubrat Pulev

Задължителният претендент за титлата в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF) Кубрат Пулев покори за пореден път връх Зъбчето – една от атракциите до високопланинската база Белмекен.

Там Кобрата се подготвя от 3 седмици насам за следващия си мач – сблъсъка за мечтания пояс срещу британеца Антъни Джошуа, съобщава bTV.

Въпреки че тренировките са тежки и изтощителни, Пулев е в прекрасно настроение. „Раят на Земята е тук!“, заяви той от над 2500 м височина. И след това заплашително изръмжа!

Кога ще бъде мачът на Кубрат срещу Антъни Джошуа все още не е ясно, но щабовете на двамата боксьори трябва да се разберат за условията – място, дата и разпределение на печалбата след срещата, до 14 февруари.

Ако това не се случи, от IBF ще назначат таен търг и най-добрата оферта за организиране на мача ще спечели. Печалбата между двамата също се бъде разделена служебно, като 65% от нея ще отидат за британеца, а 35% от приходите – за Пулев.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама