Божков: Нищо не знам, никой не ме издирва

77

Нищо не знам. Никой не ме издирва, никой не ми се е обаждал. Това заяви в единственото си изявление след спецакцията в офисите бизнесменът Васил Божков.

„Като разбера, може би ще коментирам. Нищо не знам в момента. На разположение съм на органите по всяко едно време“, каза пред БГНЕС бизнесменът.

По-рано днес излезе неофициална информация, според която той е напуснал страната в края на миналата седмица. От думите му днес обаче не става ясно дали той потвърждава данните.

В момента в офисите на най-големите фирми на Божков се провеждат специализирани акции на МВР и прокуратурата, както и домът на бизнесмена в парк Витоша.

По непотвърдени данни прокуратурата провежда акция и в Комисията по хазарта. Това се случва дни, след като в парламента беше внесен законопроект за отнемане лиценза на частните лотарии, като поправките бяха приети днес.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама