Енджи Касабие не дава на майка си да пипа бебето

blank
Снимка: Instagram

Диетоложката Енджи Касабие, която стана майка за първи път преди няколко дни, не давала на майка си да пипа бебето. Това сподели експертът по здравословното хранене в „Събуди се“ по NOVA.

„Майка ми ми казва, че е изгледала четири деца, а аз не ѝ давам да пипа бебето и ѝ обяснявам как да го държи, понеже съм много притеснена, но мъжът ми много ми помага“, разказва шеговито Енджи.

„Няма по-голяма радост от това, което съм чувствала на 14 януари 2020 г. Това е най-щастливият ден в моя живот”, коментира диетоложката, която посочи и че вече се е върнала на работа.

„Понеже живея близо до моя кабинет, днес вече имам прегледи, утре имам прегледи, съчетавам нещата, животът ми май ще завърши в офиса и с бебето“, смее се Касабие, „но най-важното е то да е с мен постоянно, аз не мога да не работя, наистина съм динамичен човек, ще отдам живота си изцяло на бебето, моята работа и на съпруга ми“.

Енджи Касабие и съпругът ѝ Рабих Ел Зейн станаха родители на малкия Раян на 14 януари в 7:00 часа. Официално Енджи Касабие съобщи новината за бременността си по време на лайф на „Игри на волята“. Тогава тя издаде, че очаква момче.

та Енджи да пази бременността си толкова дълго време от медийното внимание вероятно са двете неуспешни бременности, които има зад гърба си. Тя неведнъж е споделяла за аборта си с близнаци в шести месец, както и още една загуба, но в по-ранен етап.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама