2 седмици след сватбата съпруг разбра, че жена му е мъж (СНИМКА)

Снимката е илюстративна

Имамът Мохамед Мутумба открил, че съпругата му, с която живее от две седмици, всъщност е мъж.

Мутумба срещнал Свабула Набукера в джамията в Уганда, където той се молел и мигновено се влюбил в нея

Двойката дала своите брачни обети и двамата се оженили съгласно мюсюлманската религиозна традиция, пише „The Guardian“, цитиран от dariknews.bg.

Младоженците обаче нямали сексуален контакт преди брака, както и в първите седмици след сватбата, тъй като „булката“ твърдяла, че е в месечното си неразположение. Мюсюлманският духовник Мутумба проявил търпение и изчакал да мине месечния цикъл на своята съпруга.

Съсед на Мутумба обаче се оплакал, че младата му жена прескочила оградата и откраднала телевизор и дрехи от неговата къща. Той съобщил за случая в полицейското управление и на място били изпратени униформени. Арестуваната г-жа Набукера отишла до полицейското управление, облечена в хиджаб.

„Както е обичайната практика, жена полицай претърсила заподозряната, преди да я заведе в килиите. За голяма изненада на служителите под сутиена на жената липсвали гърди. При по-нататъшно претърсване открихме, че заподозреният има мъжки полови органи. Бързо уведомихме съпруга, че жена му всъщност е мъж“, разказват от полицията.

Мутумба останал шокиран, като разбрал новината за истинския пол на съпругата си. Освен за кражбата при съседа, „госпожа“ Набукера ще бъде обвинена и за измама.

„Вече сме му повдигнали обвинения за смяна на самоличност и кражба“, заяви шефът на полицейското управление.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

реклама

реклама