Борисов без покана от Радев за участие в днешната среща за обсъждане на актуални въпроси

blank
КОЛАЖ: Нова Вест

Премиерът Борисов не е получавал покана от президента Радев за участие в днешната среща за обсъждане на актуални въпроси в изборния процес.

Министър-председателят на България и председател на ПП ГЕРБ Бойко Борисов винаги е демонстрирал готовността си за участие в диалог по всички обществени теми, както във вътрешен, така и в международен план.

Борисов обаче не е получавал покана от президента Румен Радев за участие в днешната среща за обсъждане на актуални въпроси в изборния процес. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ във връзка с медийни въпроси защо Бойко Борисов не е присъствал на срещата днес в президентството, съобщава БТА.

Оттам добавят, че такава покана не е изпращана до него нито в Министерския съвет, нито в Централата на ПП ГЕРБ.
Бойко Борисов многократно е заявявал, че съвместната работа между институциите е ключова за стабилността и развитието на страната.

Винаги, когато е имало предложения за диалог и срещи, Бойко Борисов се е отзовавал, както като партиен лидер, така и като министър-председател, допълват от пресцентъра на ПП ГЕРБ

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама