„Валиумния изнасилвач“ с нова жертва

blank
Кадър: bTV

Втора жена е подала жалба у нас за изнасилване срещу т.нар. валиумен изнасилван.

Това съобщи Би Ти Ви, цитирана от „24 часа“. Тя е унгарка, а сексуалното деяние станало през октомври в апартамента му в София. За присъствието в България на нидерландския гражданин стана ясно, когато бе арестуван за брутално изнасилване на млада жена, майка на 3 деца, преди Коледа. Впоследствие бе пуснат под домашен арест от Софийския градски съд. За втория случай все още не е обявено официално.

Мъжът живее под домашен арест в зона Б-5. Съседите му били много притеснени след като разбрали за обвинението и че е пуснат под домашен арест. Хората се страхуват за децата си, в целия вход имало много деца. Те смятат, че не редно такъв човек да живее в сграда с толкова много хора. Съседите вече са направили подписка мъжът да бъде изведен от сградата. Повечето признават, че се страхуват да излизат сами и да се прибират по тъмно. Репортер на Би Ти Ви потърсил арестанта в жилището му, но той не отворил и не отговорил.

От прокуратурата в Нидерландия валиумният изнасилван е обявен за опасен сексуален насилник, затова информацията за него е пусната с име и снимка, което е рядкост като практика в тази страна. Историята със сексуалните му посегателства датира от 2006 г. В родината си обаче е с чисто съдебно досие, защото е реабилитиран.

Преоивавал е в няколко страни – Бразилия, Полша и Малта. Не е известно кога точно е пристигнал в България, но според съседите му в зона Б-5 живее от 1 година.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама