Алекс с разтърсваща изповед година след смъртта на Ласкин

82

Утре се навършва година от смъртта на Иван Ласкин, но неговата любима Александра Сърчаджиева все още не е свикнала с мисълта, че него го няма.

„Самотата е много страшно нещо“, признава тя. „Толкова много неща искам да му кажа. Най-вече, че много го обичам. Вярвам, че човек след смъртта отива в друго измерение и продължава някакъв живот. Искам да вярвам, че е до нас със София и ни пази:“, проплака рано сутринта Алекс Сърчаджиева в „Събуди се“ по Нова телевизия. „Връщаш лентата назад, за да си спомниш нещата, които са ти се случили.

Винаги съм си правила равносметки. Не се питам защо ми се е случило, защото отговор няма да получа. Явно имам да научавам някакви неща, а защо – отговорите ще получавам докрая на живота си.

Надявам се да бъда достатъчно силна, за да се справя с всичко, през което все още преминавам, да мога да си отгледам детето и да я направя достоен човек“, допълва тя.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама