Джулиана Гани и Илиян разкриха момче или момиче очакват (ВИДЕО)

88

В 11-минутно видео, озаглавено „Най-после решихме! Тайната е разкрита!“ Джулиана Гани и Илиян Найденов споделиха с феновете си пола на очакваното си първо дете.

В клипа, на който Гани и Найденов седят на огромни кресла в бяло и сериозна орнаментика, а на масичката пред тях има фруктиера с различни плодове, пише dir.bg.

Главни действащи лица във видеото са и кучетата на семейството. И докато редят украсата и показват сладкишите, с празнична декорация в синьо и розово, рунтавите любимци въртят опашки наоколо.

Джулиана и Илиян са интервюирали свои приятели какъв мислят, че ще е полът на бебето. На специално организирано гласуване в стъклени „урни“ всеки присъстващ трябваше да сложи по едно чорапче в съответния цвят – розово или синьо, за момиченце или за момченце. Първа започна Джулката, която каза, че винаги е мечтала за момиче, затова ще пусне розово чорапче.

В крайна сметка Илиян и Джулиана позираха пред празничната украса, а Илиян спука черен балон, на който пишеше „Момиче?“ и „Момче?“, а отвътре излязоха сини конфети.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама