За първи път: Жена грабна голямата награда във „Фермата“

blank
снимка facebook

22-годишната Веселка от село Борима е големият победител в 5-ия сезон на риалити формата „Фермата: Нов свят“ и си тръгна със сумата от 100 000 лв. след оспорван финал.

На 6 септември 20 авантюристи се впуснаха в това приключение с единствената цел да създадат един нов свят между бедни и богати.

След три месеца, изкарани в сурови условия, само четирима стигнаха до големия финал – Маргарита Христова, Веселка Маринова, Красимир Джунов и Сами Хоссни ще застанат един срещу друг в битка за голямата награда.

Освен битките друг важен компонент за победата бе и зрителският вот, обявяван в проценти. Регламентът гласеше, че 1% от гласуването на зрителите се равнява на 1 точка.

След жребий с плоско дървено парче с кръгла форма, чиито страни бяха червена и синя, стана ясно, че мъжете ще открият финала с битката си.

Първата битка започна с игра, по време на която в рамките на 7 минути двамата финалисти Краси и Сами трябваше да се освободят от верига, омотана около парче дърво, да разковат сандък, от който да вземат ключ. С въпросния ключ да се освободят от веригата, след което с кобилица с две кофи вода трябваше да достигнат по дъска до мрежа, която да разкъсат, да преминат през дупката и да занесат водата до специален съд.

26,8 кг бе количеството вода, която Красимир успя да напълни, но Сами буквално смачка конкуренцията със своите 42,1 кг. Сами поведе с резултат от 10 точки срещу 3 за Красимир.

Дойде редът на Марги и Веселка да премерят сили. 21,850 за Марги и 36,90 за Веселка, с което младата дървосекачка поведе с резултат 10 на 3.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама