Слави Трифонов за партийните субсидии: Сго-дих-ме-се

0
blank

„Помните ли онзи велик филм „Опасен чар“ с Тодор Колев? В него Седларов и жена му скандираха с радост: „Сго-дих-ме-се!“ Защо си спомних за него? Защото днес БСП и ГЕРБ се сгодиха. А кумове са им ВМРО и НФСБ“. Това написа в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ лидерът на партия „Няма такава държава“ и собственик на телевизия Слави Трифонов по повод скандалното гласуване за партийните субсидии.
В неговия стил, Трифонов осмя онези партии в парламента, които снощи подкрепиха нов ръст на партийната субсидия.

„И за какво? За какво е тоя годеж? За пари. За нашите пари. За 8 лева субсидия на глас. Ама имало референдум, ама хората искали 1 лев на глас, ама гласували три милиона и половина души – никой не може да застане на пътя на любовта. Любовта е по-силна от всичко. Особено политическата любов“, допълва още шоуменът.
Трифонов беше идеолог на референдума, на който един от въпросите беше именно за това субсидията да е в размер на левче за получен глас. „Българските политици са доста безогледни и развратни в любовта си към парите. И това го търпим, извинете – го търпите. Какво си казвате – 8 лева нищо не са. Да, ама не е така. Вие ги избирате и те за благодарност ви обичат финансово. Не ви ли омръзна, бе уважаеми българи? Нима думите чест и достойнство са само за Ботев и Левски? Ако продължавате да допускате една шайка да прави каквото си иска, наистина скоро няма да има такава държава“, предупреди Слави Трифонов.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама