Търсят мераклия да пие вино на коледен базар, дават 64 долара на час

Снимка: Илюстративна

Една от най-хубавите части на празничния сезон са коледните базари. Мигащите светлини. Празничната музика. Вкусните лакомства, които веднага ви стоплят в студения ден на пазаруване.

Но не би ли било хубаво всъщност да печелите пари от коледен базар, вместо просто да ги харчите? Ако живеете във Великобритания, имате късмет. Според Metro онлайн изложбена платформа, наречена ExpoCart, търси човек, който да посещава коледни базари на непълно работно време, обикаляйки Англия, Шотландия и Уелс. Според ExpoCart това е много важна работа за пазарните проучвания на компанията, тъй като тя планира експанзия в този сектор през следващата година. „За съжаление, нямаме ресурси да изпратим член на нашия екип на всички коледни базари, които Великобритания може да предложи“, се казва на уебсайта на ExpoCart. „Тогава се замислихме … Това е работа-мечта за повечето хора“.

Да ходи на коледен базар, да се наслаждава на празненствата, да пазарува, да пие греяно вино… Защо да не наем човек, който да направи тези безценни пазарни изследвания за нас?,“ допълват от компанията. Избраният кандидат ще посети поне 10 пазара между 6 и 24 декември, включително коледния базар в Бирмингам, този в Единбург, както и Winter Wonderland. По време на посещението си той ще трябва да докладва за различните доставчици, оборудване и т.н., както и да направи качествени снимки. До 10 януари този човек ще трябва да напише доклад от 750 думи със снимки за всеки базар.

Тази позиция също така е добре платена. Покриват се не само пътните разходи, но и около 64 долара на час, като можете да водите приятел на всеки базар, който посещавате. Идеалният кандидат трябва са живее във Великобритания и да има шофьорска книжка. Той трябва да е навършил най-малко 18 години и да бъде напълно обсебен от Коледа и всичко, свързано с празника, според ExpoCart. За да кандидатствате, просто попълнете онлайн формата на уебсайта на ExpoCart и разкажете на компанията със собствени думи защо сте идеален за позицияна. В момента няма краен срок за кандидатстване, но вероятно това ще бъде преди 6 декември.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

реклама

реклама