Поли Генова най-накрая показа любимия си Джо (СНИМКА)

blank
Снимка: Instagram

Поли Генова не спира да ни радва с умилителни семейни снимки. Този път певицата най-сетне показа мъжа до себе си и баща на детето си, както и малкия Даниел Дзоузеф Шартън, който се роди на 12-ти април тази година.

Поводът за семейната фотосесия е рожденият ден на любимия на Поли, а тя му е написала прекрасно послание под снимките.

Изненада! Честит рожден ден, татко Джо! Благословени сме да те имаме в живота си. Благодарим ти, че си най-страхотния баща и се грижиш толкова добре за нас!

Поли завършва пожеланието си с изречение на холандски, което в превод означава: „Много те обичаме“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Surprise!!! Happy Birthday, Papa Joe! We are so blessed to have you in our lives! Thank you for being the best father and taking such good care of us! We houden erg veel van je! ❤️ . . . [ by @krasena_angelova]

Публикация, споделена от Poli Genova (@poli.genova) на

Така наведнъж Поли разкри няколко мистерии около семейството си. Успяхме да видим как изглежда малкият Даниел, защото до скоро Поли качваше негови снимки само в гръб, успяхме да видим и мъжа до нея, както и да научим неговото име.

Сладките семейни кадри изглеждат супер празнично, а Даниел и татко му Джо са облечени в еднакви карирани ризи.

С бащата на бъдещото си дете се запознават преди 2 години на наградите на БГ Радио в Благоевград.

„Не сме планирали категорично веднага да се случи. Но сме говорили и сме го искали. Имам огромното щастие той да се съгласи да дойде да живее при мен в България. Моят избор е такъв. Искам да остана да живея в България, защото тук се чувствам по-добре“ – обясни тя.

За приятеля си разказва: „Той е холандец. Тъкмо подредихме новия си дом. Той не говори български, опитва се да разбира. Има огромното желание да го научи. Запознахме се през 2016 г., видяхме се за няколко часа, разменяхме думи, но нищо повече. На следващата година се видяхме на същото събитие и повече никога не се разделихме. Явно е било писано“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама