Като на филм: Намериха починал мистериозно британски разузнавач в Истанбул

blank
Снимка: Pixabay

Бивш британски таен агент е бил намерен мъртъв в Истанбул, съобщи турската частна телевизия НТВ.

Жители на община Бейоглу открили труп на мъж на местна улица, когато отивали в джамията за сутрешния намаз (първата от петте молитви на мюсюлманите за деня, бел. ред.). Те съобщили на полицията и на мястото били изпратени полицейски и медицински екипи. У мъжа не са били намерени никакви лични документи, но след направено разследване полицията установила неговата самоличност. Откритото тяло е на бившия служител на британското военно разузнаване Джеймс Густав Едуард Льо Мезюрие.

Полицаи са отишли в жилището, където мъжът е бил отседнал заедно със съпругата си, и са взели нейните показания. Тя казала, че съпругът ѝ е употребил сънотворно и че тя самата е спяла, когато е станало всичко. По думите ѝ в жилището не е влизал и излизал чужд човек. Това било потвърдено и от охранителните камери. Полицията допуска, че смъртта може да е настъпила при падане на мъжа. Разследването по случая продължава, пише blitz.bg

 

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама