Убитият в Кюстендил бил известен бизнесмен

blank
Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Починалият мъж при жестокото убийство в кюстендилския кв.“Герена“ е собственик на пункт за залагания.

Това съобщава струма.бг, позовавайки се на местни жители. Припомняме, че 45-годишният мъж е убит тази нощ след скандал възникнал в заведение на ул. „Пролет“.  Мъжът е починал от смъртоносна рана с нож в гърдите. За да се защити, мъжът е възпроизвел изстрел с газов пистолет. По първоначална информация причината за убийството са неуредени финансови взаимоотношения.

Жертвата е дължала пари на убиеца. Според полицията има трима задържани мъже, сред които извършителят и неговият син. Образувано е досъдебно производство. Уведомен е дежурен прокурор.  В рамките на около 24 часа това е второ убийство в областта. В същото време 62-годишен мъж беше открит мъртъв в бобовдолското село Мламолово. Най-вероятно и в този случай се касае за убийство, като тепърва аутопсия ще установява точните причини за настъпване на смъртта, пише blitz.bg

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама