Руски професор уби и разфасова любовницата си

blank

Известен руски историк призна, че е убил любовницата си – бивш студентка – след като в река бе намерена раница с отрязани женски ръце, съобщава Би Би Си.

63-годишният Олег Соколов е бил пиян и е паднал в реката, докато се опитвал да изхвърли части от тялото, съобщиха местните медии. Тогава полицията открила обезглавеното тяло на 24-годишната Анастасия Йешченко в дома му.

Проф. Соколов е експерт по Наполеон, удостоен с ордена „Légion d’Honneur“ на Франция.

„Той призна вината си“, заяви адвокатът му Александър Почуев и добави, че съжалява за стореното и сега сътрудничи на полицията. Проф. Соколов е признал на полицията, че е убил любимата си по време на спор и след това е отрязал главата, ръцете и краката й. Той е планирал да се отърве от тялото, преди да се самоубие публично, облечен като Наполеон. Почуев заяви, че проф. Соколов – който е подложен на болнично лечение за хипотермия – може да е изпаднал в стрес, твърди адвокатът му.


*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!

За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама