Шест месеца под ключ: Мъж отвлече жена в Кърджали и я би с цепеница

blank
Снимка: Pixabay

29-годишен мъж с инициали З. А. поканил 41-годишна жена в дома си и когато тя пожелала да си тръгне не я пуснал. Когато излизал я заключвал в банята.

Случката е от Кърджали и се развивала между септември 2017 г. до 14 февруари 2018г. Деянието е извършено по начин, мъчителен и опасен за здравето на пострадалата, съобщават от  пресцентър на Апелативна прокуратура-Пловдив.

З. А. получил присъда от пет години и два месеца при първоначален „строг“ режим.

През 2017 г. пострадалата се запознала със З.А. в Кърджали. Той я поканил да заживее в дома му и първоначално отношенията им били добри, но след това се променили.

З.А. напълно ограничил възможността на жената да излиза от дома му. Когато той отивал навън, заключвал пострадалата в банята. Ако се наложило тя да излиза извън къщата, винаги била придружавана от З.А. , защото се страхувал да не избяга. З.А. контролирал телефонните й обаждания, като впоследствие взел телефона й и го продал, за да не може да потърси помощ.

Когато пострадалата изявявала желание да си тръгне, З.А. й нанасял побой – удрял я с ръце, с пластмасова тръба, с цепеница, с чайник. Татуирал името си на рамото й, без нейното съгласие. Правел й снимки с личния си телефон, от които били видни следите от побоите.

Присъдата е влязла в сила и е приведена в изпълнение.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама