Симона Загорова измина 2700 км, за да бъде с баща си (СНИМКИ/ВИДЕО)

blank
Снимка: Instagram

Рождените дни са чудесен повод да прекараме повече време с хората, които заемат специално място в сърцата ни.

Независимо от факта, че животът може да ни раздели, отвеждайки ни на противоположни точки на планетата, тези лични празници са една от причините да скъсим разстоянието, за да бъдем с близките си.

Симона Загорова – дъщеря на попфолк певицата Глория, реши да стори точно това за своя баща. По случай 51-вия му рожден ден, изпълнителката на „Амазонка“ се качи на самолет и летя до Стокхолм, за да изненада своя родител, който от години живее в Швеция. И със сигурност успя, пише dir.bg.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

2700 километра до истинското щастие! Честит да си ми, тати! Остани си същия! Обичам те безкрайно!!! ❤️❤️❤️

Публикация, споделена от (@simonazagorova21) на

Преди часове младата певица сподели в официалната си Инстаграм страница колаж от снимки, на които двамата позират край празничната маса в дома на Загоров.

„2700 до истинското щастие! Честит да си ми, тати! Остани си същия! Обичам те безкрайно!!!“, гласи посланието, което тя написа към изображенията и постави емотикони във формата на сърца.

В социалната мрежа брюнетката качи и видео, разкриващо милия ѝ жест. На кадрите присъстващите закриват очите на рожденика докато тя влиза в стаята. Виждайки я, неочакваната поява предизвика сълзи от радост в очите на баща ѝ, който не е подозирал, че тя ще бъде до него в специалния ден.

„Това е най-голямото богатство за един баща. Обичай го и му прави изненади. Това най ни радва, особено когато ни делят толкова много километри от децата ни. Прекрасна изненада. Поздравявам те. А още по-сладко е че и двамата сте музиканти, което ви прави още по-близки в миговете, когато сте заедно. Да ти е жив и здрав“, написа един от последователите на Симона в сайта за фотосподеляне.

Сякаш за да докаже достоверността в думите на своя почитател, по-късно тя публикува и още няколко клипчета, на които двама с Илия, „въоръжен“ с китара в ръце, пеят български песни.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Проба 1

Публикация, споделена от (@simonazagorova21) на

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама