Опънаха червен килим в пустинята за Марта Вачкова

93

Марта Вачкова граби с пълни шепи от живота. Тази година сестра Жекова от „Откраднат живот“ се разби от пътешествия в чужбина, което е знак, че продуцентът на докторската поредица Евтим Милошев е изряден платец към актьорите и екипа си.

След като само за няколко месеца се отби през Севиля и Кордоба, Петра, Париж, Миконос и Истанбул, сега актрисата се наслаждава на красотите на Ду бай, видя ПИК.
От няколко дни Марта споделя с последователите си в социалните мрежи своите преживявания в емирствата.

Вачкова се изкачи до 125-я етаж на небостъргача „Бурж Халифа“, видя пеещите фонтани, разходи се из мол „Дубай“, вкуси от екзотичния плод рамбутан, разгледа джамията „Шейх Зайед“, а на традиционната вечеря в дубайската пустиня я посрещаха като истински звезда – с червен килим.

За есенната си приказка в Близкия Изток сестра Жекова е получила няколко дни почивка от „Откраднат живот“. Снимките на осмия сезон, който тече в момента по Нова телевизия, все още не са приключили. Въпреки това обаче продуцентът Евтим Милошев се отнася с разбиране към звездите и никога не им отказва кратка ваканция зад граница.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама