Топдизайнерка дава 5000 лв за изгубения си любимец

101

Шести ден продължава операцията по издирването на домашния любимец на дизайнерката Евгения Борисов – Бери.

Пухкавият померан изчезна в сряда в „Бояна“ и вече всички любителите на животните от лукс кварталите над околовръстното се оглеждат на лаещия член на семейството на Борисова, пише pik.bg

снимка facebook

Дизайнерката, която уши роклята от щраусови пера за сватбата на Цеци Красимирова с американския мултимилионер Майкъл Струмейтис през май, дори обяви огромна парична награда за този, който намери и й върне Бери, научи ПИК.

„Обявява се награда от 5000 лв. Бери е на 6 години, с чип за собственост. Тежи 1,800кг. Заради козината си изглежда по-едър, около 3 кг. Много е общителен. Има заболяване и периодично получава гърчове с неясен произход. Има луксация на ставите и не може да скача или слиза от повече от 30-40 см височина“.

Това е последният пост на Борисова в профила й във „Фейсбук“. Бери изчезна отул. „Александър Пушкин“ в „Бояна“, малко преди 9 ч. сутринта. За последно е видян в 9.15 да пресича околовръстен път и бензиностанция OMW в
‘Бъкстон“, в посока „Павлово“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама